A legdivatosabb iskolatáskák és iskolai felszerelések között minden gyermek megtalálhatja a számára leginkább vonzó és inspiráló mintákat és karaktereket. Ne feledjétek, hogy egy vidám és egyedi iskolatáska nemcsak divatos kiegészítő, hanem mindennapi társ a tanuláshoz és a kalandokhoz!

    1. A MARVEL SZUPERHŐSÖK varázsa: A Marvel univerzum szuperhősei óriási kedvencek a gyerekek körében. Az iskolatáskákat, tornazsákokat és tolltartókat, kulacsokat Vasember (Ironman), Pókember (Spiderman), Amerika kapitány, Bosszúállók (Avengers), Spidy figurák dekorálják Ezek a termékek nemcsak stílusosak és praktikusak, a gyerekek szemében azokat a szuper tulajdonságokat is képviselik, amivel ezek a szuperhősök rendelkeznek. 



    2. DISNEY MESEVILÁG: Az örök kedvencek sosem mennek ki a divatból! Mickey és Minnie, a Jégvarász főhősei Anna és Elza, Villám McQuenn, valamint az újabb Disney filmek szereplői pl. Csillagkutya (Stitch) elbűvölő vidám színekben pompáznak az iskolai eszközökön. Ezek a bájos figurák garantáltan mosolyt csalnak az arcokra és még vidámabbá teszik a tanulást!



    3. A CLEO & FRANK bájos figurái a kiskutyák, a mopszok, a kiscicák, az unikornisok (Shine Unicorn) óriási vonzerővel rendelkeznek és megkönnyítik az iskolába járást. A Cleo & Frank termékeket egyedi, kreatív és színes design jellemzi. A gyerekek ezekkel a kedves dekorációkkal - amik az iskolatáska mellett a tolltartókon, tornazsákokon, kulacsokon és a művészkészleteken is megjelennek - ki tudják fejezni kedvenceikért való rajongásukat.


   

     4. MINECRAFT mintás hátizsákok: Az ikonikus pixelek és szimbólumok megjelennek az iskolai felszereléseken, ami a legmenőbb a számítógépes játékok rajongóinak körében. A virtuális kalandok fizikai megnyilvánulásai a Minecraft mintás iskolai felszerelések: iskolatáskák, tolltartók és tornazsákok, sőt még uzsonnás doboz, kulacs és művészkészlet is készült ebben a stílusban! 



    5. Az egyedi üzeneteket és stílust képviselő SANTORO dekorációk a füzetek fedőlapjairól már ismertek lehetnek. Az igényes kidolgozású, részletgazdag kislányos dekorációkért rajongó gyerekek mostmár az iskolatáskákon és a tolltartókon is választhatják kedvenceiket.  A Santoro hátizsákok dekorációja nemcsak egy stílust, hanem egy életérzést is képviselnek. 



    6. A MITAMA designer iskolatáskáinak színes, graffiti stílusú dekorációja nemcsak a kisiskolások, hanem a nagyobb gyerekek számára is vonzó, figyelemfelkeltő. 



Fedezzétek fel az egyediség varázsát, kínálatunk igazi kincsek tárháza gyermeked számára! A kiválasztott iskolatáskához a legtöbb esetben ugyanazzal a mintával tornazsákot és tolltartót is találtok kínálatunkban!