A gyerekek imádnak rajzolni, szeretik kipróbálni a különböző ceruzákat, festékeket, krétákat, zsírkrétákat. A rajzolás az a tevékenység, ami az egészen kicsi gyerekektől kezdve a nagyobbakig minden korosztály számára a legtermészetesebb önkifejezési mód. 


Az adventi időszakban készülnek a csodaszép ajándék rajzok a családtagoknak, szülőknek, nagyszülőknek, testvéreknek és a legkedvesebb barátoknak. 

Ha szülőként szívesen leülsz gyermekeddel rajzolni, akkor ehhez a közös időtöltéshez pozitív érzéseket fog társítani gyermeked, a közös élményt pedig semmilyen drága ajándék nem tudja felülírni. A rajzolás így élvezetes és érdekes tevékenység lesz számára.  Az sem baj, ha nem tudsz igazán rajzolni. A gyerekek a legjobb tanítómestereink abban, hogy nem az számít, hogy valósághű legyen egy rajz, sokkal fontosabb az alkotás öröme. 


A karácsonyfa díszítéséhez is készíthettek közösen díszeket, kiszínezhetitek őket a nagyon trendi, csodás pasztell színesceruzákkal, de akár csillogó glitteres plakátfestékkel is dolgozhattok, de akvarell festékkel és zselés zsírkrétákkal is csodaszép díszítő elemek készülhetnek. Engedjétek el a fantáziátokat és turbó üzemmódba kapcsol a kreativitás! 


91 elemből álló illatos kreatív szett, a finom gyümölcsillatú ceruzákkal, zsírkrétákkal szívesen rajzolgatnak a gyerekek


Mindig értékeld gyermeked munkáját, mert ezzel az önbizalmát is erősíted, mert tudása és lelkesedése legjavát adja és szívből rajzol. 

Egy aprólékos rajzhoz finom motorika szükséges, ami óvodáskorban még nem alakult ki, de az előre megrajzolt rajzsablonok, a vízfestők, vagy a számokkal jelölt kifestők életkoruknak megfelelően ügyesen vezetik a gyerekeket a tanulásban, miközben fejlesztik megfigyelőképességüket és kézügyességüket.


A Kidea mágikus vizes kifestőkönyvének segítségével a legkisebbek is bátran, ügyesen alkothatnak. A speciális tollat vízzel kell megtölteni, hozzáérinteni a rajz felületéhez és szépen megjelennek rajta a színek, néhány perc elteltével pedig eltűnnek és kezdődhet előröl a móka…


Kidea tündéres kifestő, amiben  formákat a numerikus jelöléseket követve kell kifesteni



Kidea kreatív állatmintás sablonok kreatív alkotásokra ösztönzik a gyerekeket, fejlesztik a szem- és a kéz koordinációját

Azzal, hogy megtapasztalják az alkotás szabadságát és pozitív megerősítéseket kapnak tevékenységükre, segíted a problémamegoldó, rugalmas gondolkodásmód kialakítását, aminek óriási jelentősége lesz a későbbiekben is, mert lesz bátorsága újító megoldásokat kitalálni és alkalmazni és nem a megfelelési kényszer uralja majd cselekedeteit.